AddThis Social Bookmark Button

Ferros Forjats Genis SL  som  una empresa familiar dedicada al mon de la Forja i de la Serralleria  amb més de 40 anys d’experiència i amb una trajectoria professional que ens ha portat a treballar arreu d’Europa: començant per casa  “El Baix Empordà”,  fins als nostres països veïns com són  França,  Itàlia i  Suissa.
El seu fundador Genis Viladomat Amer ha mantingut sempre un tracte directe, professional i personal amb cada un dels seus clients, filosofia que avui dia encara es manté  i la qual el seu fill Lluis Viladomat ha heredat i compartit.
Un dels aspectes que defineix molt bé l’empresa és la seva propia familiaritat, això ha permès que l’art de la Forja passés de pares a fills, i no només els secrets d’aquesta, sinó també la passió i l’entusiasme per aquest antic i vell art.

Lluis Viladomat : Tot i l’avenç de les noves tecnologies, nosaltres continuem treballant el ferro tal com es feia antigament : utilitzant la fornal, el martell i l’enclusa . Aquest antic art fa que cada peça sigui diferent i única, i que el nostre client pugui gaudir en l’actualitat d’una peça forjada tal com es feia abans.
Tanmateix, les tendències canvien constantment, i no ens hem quedat enrere. Sense deixar mai de banda la Forja ens hem anat adaptant a les noves necessitats del moment,  per les  quals, a més de tenir els nostres propis productes en  Forja Artística (manetes forjades, tiradors.... claus forjats....), també realitzem la fabricació de taules, cadires, llums, baranes, escales, altells.... i/o  qualsevol comanda que ens faci el nostre client.
També volem destacar que ens hem especialitzat en  treballs de Soldadura de grans  i petites estructures i  disposem de la Qualificació de soldadors EN-287-1 (WPS i WPQ) .